Наша діяльність

Педагогічний практикум

«Хмари від «Google», як корисний додаток в освітньому просторі ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище»»
Педагогічний колектив на чолі із адміністрацією ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» приділяє велику увагу діджиталізації освітнього процесу у закладі, а від так використання хмарних сервісів сьогодні вже стало великою необхідністю, особливо, коли це стосується дистанційного навчання.

Карантинні обмеження під час пандемії короновірусної хвороби «зробили своє діло». Для кожного педагогічного працівника стає ще більше необхідним опанування інноваційних інтернет-технологій, різноманітних освітніх платформ, хмарних сервісів для якісного навчання здобувачів освіти в умовах карантину.

Педагогічний практикум «Хмари від «Google», як корисний додаток в освітньому просторі» став потужним поштовхом в розвитку цифрових компетенцій кожного педагога училища. Тренером на практикумі виступив методист закладу Олексій Тіхонов, який, в рамках річного плану роботи, продовжує серію цифрової освіти для кожного педагога училища.

На практикумі були порушені надважливі питання, щодо поєднання хмарних сервісів «Google» з освітніми платформами для дистанційного навчання, а саме:

- Створення облікового запису «Google».

- Надможливості Google-диску для створення та зберігання освітніх матеріалів.

- Як працюють хмарні програми Google для роботи з документами, презентаціями, таблицями?

- Як створити або завантажити інтерактивну презентацію на Google-диск із збереженням інтерактивності у використанні онлайн.

- Переваги хмарних технологій «Google» в освітніх послугах.

- Успішна інтеграція хмарних сервісів «Google» з платформами для дистанційного навчання.

У другій частині практикуму Олексій Тіхонов ознайомив педагогічних працівників закладу та навчив їх працювати із хмарними сервісами Google в платформі для дистанційного навчання від ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище», яку успішно розробив інженер-електронник училища Олег Малюк.

Від сучасних інтернет-технологій людству нікуди не подітись. Кожної миті розробляються інновації, без яких вже стає не можливим уявити сучасний Світ.

З матеріалами практикуму можна ознайомитись за посиланнями:

1.https://drive.google.com/file/d/1MmP2nCVFB7M6EYf8rcirzCG5kixAJvuI/view?usp=sharing

2.https://drive.google.com/file/d/1cT5eiPcAX9g7w8hTXimHeDekPhQc-7Rm/view?usp=sharing

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…