Наша діяльність

Майстер-клас «Електронні інструменти та онлайн платформи для створення»

Світ змінюється, і разом із ним змінюємось всі ми, оновлюється зміст освіти, змінюються підходи до навчання і виховання підростаючого покоління. Педагогічні колективи – це великі ентузіасти сучасної освіти на всіх рівнях. І не зважаючи на те, ким працює педагогічний працівник, всі повинні професійно розвиватись, сміливо впроваджувати в свою роботу інноваційні проєкти, активно використовувати сучасні педагогічні інструменти та методичні прийоми у навчанні (очному, дистанційному чи змішаному) здобувачів освіти, бо все це вимоги сьогодення.

Адміністрація разом із педагогічними працівниками ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» прикладають багато зусиль для осучаснення освітнього процесу в закладі. На виконання річного плану роботи 2020 – 2021 навчального року 12 жовтня в ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» був проведений цікавий майстер-клас «Електронні інструменти та онлайн платформи для створення освітнього середовища у змішаному форматі навчання здобувачів освіти» для педагогічного колективу.

Методист училища Тіхонов Олексій Вікторович продемонстрував педагогічному колективу використання сучасних електронних інструментів в освітньому процесі та онлайн платформи для організації дистанційного навчання. Таким чином, для кожного викладача та майстра виробничого навчання створився великий вибір у використанні в освітній діяльності сучасних засобів навчання.
Сьогодні така форма роботи стає необхідністю, бо змінюється весь світ, і разом із ним змінюємось всі ми.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…