Наша діяльність

Тиждень перукарського мистецтва «Ми – з майбутнього»

З 03 по 10.02.2020 р. в Костянтинівському ВПУ проводився тиждень перукарського мистецтва під гаслом «Ми – з майбутнього».
Тиждень розпочався з лінійки та обзорної відео-лекції для здобувачів освіти і майстрів в/н за темою: «Нові досягнення в перукарському мистецтві та напрямки моди на нове десятиліття». Огляд підготувала викладач спецдисциплін Олена Чучіна.

У вівторок, 04.02.2020 р., було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти за професією «Перукар (перукар-модельєр)». В конкурсі приймали участь здобувачі освіти груп ІІ та ІІІ курсу.

Конкурс складався з двох частин: теоретичного туру та практичного. Практична частина вимагала від учасників вміння робити вечірню зачіску модного напрямку. Перемогу отримала здобувач освіти ІІІ курсу Кононенко Кристина, ІІ та ІІІ місця отримали Полякова Єлизавета і Бабай Ольга.

У середу, 05.02.2020 р., здобувачі освіти групи ІІІ курсу під керівництвом майстрів в/н Прокопенко В. О., Забаєвої А. Ф. занурили нас у світ краси, показавши захід «Дівоча краса майбутнього». Майстер в/н Забаєва А. Ф. провела майстер-клас по догляду за руками в зимовий період з використанням SPA-засобів та парафінотерапії.

У четвер, 06.02.2020 р., здобувачі освіти відправилися у «Подорож в майбутнє». На своєму театралізованому позакласному заході майбутні перукарі разом з майстром в/н Літвіновою Н. В. показали, як будуть виглядати зачіски для людей різних професій в майбутньому.

Продовжили подорож у майбутнє здобувачі освіти І курсу у п’ятницю, 07.02.2020 р. Вони виступили з професійним шоу «Архітектурний шик». Разом з майстром в/н Шаєр Ю. В. першокурсники-перукарі подорожували сонячною системою та демонстрували космічні зачіски.

Майбутні перукарі показали, що мода на зачіски стрімко змінюється, і треба стати гарним професіоналом, щоб бути завжди на крок попереду.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…