Наша діяльність

Cемінар - практикум для педагогічних працівників

19 грудня 2018 року на базі Державний навчальний заклад «Костянтинівське вище професійне училище» відбувся семінар - практикум для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О торгово - кулінарного напряму із проведенням майстер-класу «Мистецтво приготування соусів дипів та дресінгів».

Відкриваючи захід, методист НМЦ ПТО у Донецькій області Анна Опанасенко зазначила, що його метою є вивчення досвіду роботи майстрів виробничого навчання та підвищення професійної компетентності педагогів, надала рекомендації стосовно підготовки, організації та проведення відкритих заходів.

Дар’я Лук'янчикова, в. о. директора ДНЗ «Костянтинівське ВПУ» привітала учасників семінару-практикуму, розповіла про навчальний заклад, та побажала плідної праці.

Тетяна Дорофеєва, методист ДНЗ «Костянтинівське ВПУ» презентувала досвід роботи в міжатестаційний період майстрів виробничого навчання: Світлани Фомич та Валентини Денісовой, які атестуються у 2019 році на атестаційній комісії ІІ та ІІІ рівнів.

Теоретична частина майстер-класу містила презентацію у супроводі учнів про історію походження соусів, подорож до Європейських країн. Учасники опинились на борту літака та подорожували країнами де мали можливість дізнатися про нові тенденції в сучасній кулінарії, новітні технології, з приготування соусів світу. В практичній частині Світлана Фомич та Валентини Денісова продемонстрували цікаві поєднання інгредієнтів, розкрили секрети своєї майстерності, поділились тонкощами кулінарного мистецтва.

Семінар - практикум пройшов у теплій дружній обстановці. Присутні викладачі та майстри виробничого навчання були вражені кулінарними шедеврами, під час приготування яких почерпнули багато нової інформації з технології приготування їжі.

Навчально-методичний центр у Донецькій області висловлює слова вдячності адміністрації та колективу ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» за гостинність, поширення інноваційних напрямків роботи серед педагогічних працівників та бажає подальшого розвитку, нових досягнень.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…