Наша діяльність

Тиждень правових знань

10 грудня 2018 року у ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» тематичною лінійкою було відкрито всеукраїнський тиждень правових знань.

В рамках цього тижня до нас завітали: Тіщенко Валерія працівник правової допомоги з лекцією на тему «Права людини»; Глєбова К. В. старший інспектор Костянтинівського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області старший лейтенант внутрішньої служби з лекцією на тему «Права та обов’язки неповнолітніх», «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх».

14 грудня 2018 року відбулася екскурсія до бібліотеки ім. Горького, де відбулась зустріч з представниками Костянтинівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Сікан Оленою Олександрівною та начальником Костянтинівського міського відділу РАЦС Дзюба Наталією Миколаївною.

Учні з зацікавленістю задавали питання, які турбують їх у повсякденному житті. Також, розглядалась актуальна тема на сьогодення «Шлюб за добу».

На протязі всього тижня учні приймали участь у конкурсі плакатів на тему «Я маю право!», який відбувався у стінах нашого освітнього закладу.

Сподіваємось, що кожен учень училища став на крок ближче до правосвідомості.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…