Наша діяльність

Досвід зручного використання хмарних сервісів додатку GOOGLE від ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище"

Сьогодні Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області було проведено Всеукраїнський вебінар на тему «Дистанційне навчання як сьогоденна форма освіти: проблеми та перспективи».
Спікером семінару від ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" стала педагог соціальний Валерія Тіщенко. Яка виступила із темою «Зручне використання хмарних сервісів додатку GOOGLE».

G Suite — це набір сервісів від Google, за допомогою яких будь-який заклад освіти може зручно організувати процес дистанційного навчання. Викладачі можуть проводити трансляції та відеозустрічі із здобувачами освіти, зберігати необмежену кількість будь-яких файлів і документів, публікувати та перевіряти домашні завдання, створювати тести, презентації, чи навіть писати і малювати на віртуальній дошці. Саме про це розповіла Валерія Тіщенко. І також наглядним прикладом показала як педагог соціальний може вести зручні онлайн бази підопічних.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…