Наша діяльність

Здобувачі освіти ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» грали у «Світ Громад»

Нарешті! Нарешті! Нарешті, це сталось! Серед здобувачів освіти 1, 2, 3 курсів ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» відбувся турнір-гра Світ Громад: настільна гра-тренінг на пошук найерудованішого здобувача освіти.

Що ж таке «Світ Громад»? Це видання української настільної кооперативної стратегії для керівників та менеджерів змін у жанрі соціального симулятора.

Ігрова механіка максимально наближена до реального життя і перемогти у грі можна лише кооперуючись та взаємодіяти. Гра мала наметі і розроблялась як інструмент автоматизації навчання (в тому числі і самонавчання) для людей, яким не байдужі громади, в яких вони проживають. Це відповідь на стандартні та нецікаві підходи до розвитку громад і впровадження реформ.

Саме завдяки згуртованості колективної гри здобувачі освіти 1, 2 і 3 курсів спільними зусиллями призвели до перемоги Юмакулова Едуарда, здобувача освіти 3 курсу, який підняв економіку вигаданого міста Д_Land та заробив найбільшу суму віртуальних 7000 Q (ігрова валюта).

Переможець гри отримав у подарунок брендову чашку, а всі інші учасники брендові сувеніри від нашої партнерської організації Безпечний хаб «ПравоPolice».

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…