Наша діяльність

Здобувачі освіти ДНЗ прийняли участь у заході від «Костянтинівський міськрайонний відділ філії ДУ "Центр пробації" в Донецькій області»

Система пробації передбачає роботу з правопорушниками без ізоляції їх від суспільства, надання їм соціальної та психологічної підтримки та допомоги. І, звісно, це нагляд і контроль.

Для ознайомлення з роботою "Пробація Костянтинівка" сьогодні для здобувачів освіти ДНЗ "Костянтинівський міськрайонний відділ філії ДУ "Центр пробації" в Донецькій області" завітали в гості її представники.

Під час бесіди із здобувачами освіти представники пробації розповіли про:

1. Що таке пробація;
2. Які є види пробації;
3. Які її функції і завдання;
4. До кого застосовується діяльність пробації, тощо.

Також дізнались, що для держави пробація це:

1) зниження злочинності;
2) зниження кількості ув’язнених в місцях позбавлення волі осіб;
3) позитивний економічний ефект: утримання правопорушника у місцях позбавлення волі набагато дорожче для держави, ніж перебування на пробації; а також залишаючись у суспільстві особа не втрачає роботу та сплачує внески у держбюджет;
4) дотримання міжнародних стандартів.

Здобувачі освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" приймали активну учать у дискусіях та цікавилися: особливостями роботи фахівців, та отримали відповіді на ряд запитань які виникли під час заходу.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…